Systrar som bloggar

Nedan samlar vi länkar till systrar som bloggar!

Besök bloggen ”Syster Zainab” >>
”Fred vare med er alla! Min blogg, systerzainab, driver jag för att att dela med mig av det jag har lärt mig och reflekterat över, men allra främst fungerar den som en online-anteckningsblock för mig själv. Lägger upp allt från inspirerande citat till islamska föreläsningar och annat matnyttigt jag själv har tagit del av. Välkommen att kika in // Syster Zainab!”

 

Besök bloggen ”Hoda Salemi” >>
”A girl.. 17 springs. From the Persian empire and Mesopotamia. Living in the cold and lovely Sweden. Blogger for UNICEF and social activist. Here I share with you my dear readers my thoughts. I hope that you can find yourself between my word… / Hoda Salemi ♥”

 

Besök bloggen ”Fatii” >>
”Salaam aleykum!Jag, Fatima, är en ung tjej med höga drömmar, många åsikter och djupa tankar som ni får ta del av . Att fotografera är lycka men att baka är ännu en annan lycka så här får ni recept på sött & gott och vid sidan om så får ni läsa mina citat och mycket mer.”

 

Besök bloggen Fatimahalzahraa >>
”Salam aleykum wa rahmatullahi wa barakatu!
Jag är en syster som älskar att skriva och dela med mig utav mina tankar, visdomsord, livserfarenheter och lärdomar om just Islam och i stort sätt allmänna saker som kan ha en koppling till Islam. Därför
har jag valt att skapa denna blogg så det blir lättare för läsare att
hitta vad man söker. I bloggen finns allt från meningen med detta liv,
moraliska berättelser – till Ahlulbayt (A) levnadssätt och
personligheter – de unika och bästa förebilderna man kan ha. I bloggen finns även Nasheeds med översättning samt Latmiyaah med arabisk
translitteration. Bloggen uppdateras, och kommer förmodligen att
fortsätta uppdateras!”